Voorgerechten | First courses

  • 1. Pompoensoep (ዱባ ሾርባ)

    Vegetarian Dish6.00

    Vegetarische pompoensoep met Ethiopische kruiden
    Vegetarian pumpkin soup with Ethiopian spices

  • 2. Linzensoep (ምስር ሾርባ)

    Vegetarian Dish6.00

    Vegetarische linzensoep met Ethiopische kruiden
    Vegetarian lentil soup with Ethiopian spices

  • 3. Ethiopisch brood (ዳቦ)

    Vegetarian Dish6.00

    Ethiopisch brood met spinazie en verse kaas
    Ethiopian bread with spinach and cottage cheese

  • 4. Nifro Addis (ንፍሮ)

    Vegetarian Dish6.00

    Gebakken tarwe en maïs met verse kruiden, citroen en paprika
    Baked wheat and corn with fresh herbs, lemon and pepper

  • 5. Salade (ሰላጣ)

    Vegetarian Dish5.50

    Gemengde salade van tomaten, paprika, wortels en komkommer
    Mixed salad of tomatoes, pepper, carrots and cucumber

Hoofdgerechten met vlees | Main courses with meat

  • 1. ADDIS ABABA SPECIAAL (ምርጥ)

    19.00

    Combinatie van rundvlees, lamsvlees, kip, ei, groenten, twee soorten linzen, erwtensaus, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Combination of beef, lamb, chicken, egg, vegetables, two kinds of lentils, pea flour sauce, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 2. GORED-GORED (ስጋ)

    17.50

    Biefstuk in kleine stukjes gesneden, met Ethiopische kruiden, gebakken champignons, groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Beef cut into small pieces, with Ethiopian spices, baked mushrooms, vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 3. DORO-WOT SPECIAAL (ዶሮ ወጥ)

    Spicy17.00

    Kippenbouten en ei in sterk gekruide, pittige rode saus met spinazie, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s (traditioneel feestgerecht)
    Drumsticks and egg in highly-seasoned, spicy red sauce with spinach, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras (traditional festive meal)

  • 4. YEBEG-ALICHA (ቅቅል)

    17.00

    Lamsvlees met milde kruiden, groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Lamb meat with mild spices, vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 5. DORO-BE-ENGUDAY (ዶሮ በእንጉዳይ)

    17.00

    Gebakken kipfilet met champignons, groenten, linzen, salade en Ethiopische kruiden, mild tot pikant naar uw smaak, geserveerd met injera’s
    Fried chicken fillet with mushrooms, vegetables, lentils, salad and Ethiopian spices, hot or less hot to taste, served with injeras

  • 6. KITFO SPECIAAL (ምርጥ ኪትፎ)

    16.50

    Rundvlees in kleine stukjes gesneden en gebakken in boter met Ethiopische kruiden (goed of minder doorbakken naar uw smaak), met groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Beef cut into small pieces and fried in butter with Ethiopian spices (done or half-done to taste), with vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 7. DORO TIBS (ዶሮ ጥብስ)

    16.50

    Gebakken kipfilet met groenten, linzen, salade, verse kaas en Ethiopische kruiden, mild tot pikant naar uw smaak, geserveerd met injera’s (traditioneel feestgerecht)
    Fried chicken fillet with vegetables, lentils, salad, cottage cheese and Ethiopian spices, hot or less hot to taste, served with injeras (traditional festive meal)

  • 8. YEBEG TIBS (ጥብስ)

    Spicy17.00

    Gebakken lamsvlees met verse pepers en kruiden, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Fried lamb meat with fresh peppers and spices, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 9. YEBEG-WOT (ZIGNI) (ወጥ)

    Spicy17.00

    Lamsvlees met Ethiopische pittige rode saus, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Lamb meat with Ethiopian hot red sauce, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 10. MINCHET-ABISH (ምንቸት አብሽ)

    Spicy16.50

    Rundvlees in kleine stukjes gesneden, met pittige rode saus, groenten, linzen, salade, verse kaas en ei, geserveerd met injera’s
    Beef cut into small pieces, with hot red sauce, vegetables, lentils, salad, cottage cheese and egg, served with injeras

Veganistisch gerecht | Vegan dish

  • 11. YETSOM MIGIB (የጦም ምግብ)

    Spicy17.00

    Combinatie van groenten met pittige saus van rode linzen, spinazie, gemalen spliterwten, wortels en rode bieten, salade, geserveerd met injera’s
    Combination of vegetables with spicy sauce of red lentils, spinach, ground split peas, carrots and red beets, salad, served with injeras

Vegetarische gerechten | Vegetarian dishes

  • 12. BE-YE-AYNETU SPECIAAL (በየአይነቱ)

    Vegetarian Dish17.25

    Combinatie van groenten met pittige saus van rode linzen, spinazie, gemalen spliterwten, wortels en rode bieten, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Combination of vegetables with spicy sauce of red lentils, spinach, ground split peas, carrots and red beets, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 13. YE-DUBBA-WOT (የዱባ ወጥ)

    Vegetarian Dish15.00

    Gekookte Zuid-Afrikaanse pompoen met Ethiopische kruiden, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Cooked South African pumpkin with Ethiopian spices, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 14. ENGUDAYE-BE (እንጉዳይ)

    Vegetarian Dish15.00

    Gebakken wortels, champignons, rode bieten, rode linzen, groene bonen met Ethiopische kruiden, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Fried carrots, mushrooms, red beets, red lentils, green beans with Ethiopian spices, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 15. GOMEN-WOT (ጎመን)

    Vegetarian Dish15.00

    Spinazie, rode linzen in pittige saus, groenten, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Spinach, red lentils in spicy sauce, vegetables, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 16. MESER-WOT (ምስር)

    Vegetarian Dish14.50

    Rode linzen in pittige saus met Ethiopische kruiden, groenten, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Red lentils in spicy sauce with Ethiopian spices, vegetables, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 17. ATER KIK-WOT (አተር ክክ)

    Vegetarian Dish14.50

    Gemalen spliterwten met Ethiopische kruiden, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Ground split peas with Ethiopian spices, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 18. ATEKELT-WOT (አትክልት ወጥ)

    Vegetarian Dish14.50

    Gebakken aardappels, witte kool, wortels met verse kruiden, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Fried potatoes, white cabbage, carrots with fresh spices, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras

Visgerechten | Fish dishes

  • 19. YE-TSOM SPECIAAL (አዲስ በየአይነቱ)

    18.00

    Combinatie van vis uit de Rode Zee (tilapia), groenten met pittige saus van rode linzen, spinazie, gemalen spliterwten, gebakken champignons met wortels en rode bieten, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Combination of fish from the Red Sea (tilapia), vegetables with spicy sauce of red lentils, spinach, ground split peas, baked mushrooms with carrots and red beets, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 20. ASSA SPECIAAL (አሳ ምርጥ)

    17.00

    Vis uit de Rode Zee (tilapia), in kleine stukjes gesneden, groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Fish from the Red Sea (tilapia), cut into small pieces, vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras

  • 21. ASSA (አሳ)

    Spicy16.50

    Vis uit de Rode Zee (tilapia), in kleine stukjes gesneden, met pittige rode saus, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
    Fish from the Red Sea (tilapia), cut into small pieces, with spicy red sauce, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras

Print