Vegetarische pompoensoep met Ethiopische kruiden
Vegetarian pumpkin soup with Ethiopian spices
Vegetarische linzensoep met Ethiopische kruiden
Vegetarian lentil soup with Ethiopian spices
Ethiopisch brood met spinazie en verse kaas
Ethiopian bread with spinach and cottage cheese
Gebakken tarwe en maïs met verse kruiden, citroen en paprika
Baked wheat and corn with fresh herbs, lemon and pepper
Gemengde salade van tomaten, paprika, wortels en komkommer
Mixed salad of tomatoes, pepper, carrots and cucumber
Combinatie van rundvlees, lamsvlees, kip, ei, groenten, twee soorten linzen, erwtensaus, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Combination of beef, lamb, chicken, egg, vegetables, two kinds of lentils, pea flour sauce, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras
Biefstuk in kleine stukjes gesneden, met Ethiopische kruiden, gebakken champignons, groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Beef cut into small pieces, with Ethiopian spices, baked mushrooms, vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras
Kippenbouten en ei in sterk gekruide, pittige rode saus met spinazie, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s (traditioneel feestgerecht)
Drumsticks and egg in highly-seasoned, spicy red sauce with spinach, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras (traditional festive meal)
Lamsvlees met milde kruiden, groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Lamb meat with mild spices, vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras
Gebakken kipfilet met champignons, groenten, linzen, salade en Ethiopische kruiden, mild tot pikant naar uw smaak, geserveerd met injera’s
Fried chicken fillet with mushrooms, vegetables, lentils, salad and Ethiopian spices, hot or less hot to taste, served with injeras
Rundvlees in kleine stukjes gesneden en gebakken in boter met Ethiopische kruiden (goed of minder doorbakken naar uw smaak), met groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Beef cut into small pieces and fried in butter with Ethiopian spices (done or half-done to taste), with vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras
Gebakken kipfilet met groenten, linzen, salade, verse kaas en Ethiopische kruiden, mild tot pikant naar uw smaak, geserveerd met injera’s (traditioneel feestgerecht)
Fried chicken fillet with vegetables, lentils, salad, cottage cheese and Ethiopian spices, hot or less hot to taste, served with injeras (traditional festive meal)
Gebakken lamsvlees met verse pepers en kruiden, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Fried lamb meat with fresh peppers and spices, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras
Lamsvlees met Ethiopische pittige rode saus, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Lamb meat with Ethiopian hot red sauce, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras
Rundvlees in kleine stukjes gesneden, met pittige rode saus, groenten, linzen, salade, verse kaas en ei, geserveerd met injera’s
Beef cut into small pieces, with hot red sauce, vegetables, lentils, salad, cottage cheese and egg, served with injeras
Combinatie van groenten met pittige saus van rode linzen, spinazie, gemalen spliterwten, wortels en rode bieten, salade, geserveerd met injera’s
Combination of vegetables with spicy sauce of red lentils, spinach, ground split peas, carrots and red beets, salad, served with injeras
Combinatie van groenten met pittige saus van rode linzen, spinazie, gemalen spliterwten, wortels en rode bieten, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Combination of vegetables with spicy sauce of red lentils, spinach, ground split peas, carrots and red beets, salad and cottage cheese, served with injeras
Gekookte Zuid-Afrikaanse pompoen met Ethiopische kruiden, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Cooked South African pumpkin with Ethiopian spices, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras
Gebakken wortels, champignons, rode bieten, rode linzen, groene bonen met Ethiopische kruiden, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Fried carrots, mushrooms, red beets, red lentils, green beans with Ethiopian spices, salad and cottage cheese, served with injeras
Spinazie, rode linzen in pittige saus, groenten, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Spinach, red lentils in spicy sauce, vegetables, salad and cottage cheese, served with injeras
Rode linzen in pittige saus met Ethiopische kruiden, groenten, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Red lentils in spicy sauce with Ethiopian spices, vegetables, salad and cottage cheese, served with injeras
Gemalen spliterwten met Ethiopische kruiden, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Ground split peas with Ethiopian spices, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras
Gebakken aardappels, witte kool, wortels met verse kruiden, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Fried potatoes, white cabbage, carrots with fresh spices, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras
Combinatie van vis uit de Rode Zee (tilapia), groenten met pittige saus van rode linzen, spinazie, gemalen spliterwten, gebakken champignons met wortels en rode bieten, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Combination of fish from the Red Sea (tilapia), vegetables with spicy sauce of red lentils, spinach, ground split peas, baked mushrooms with carrots and red beets, salad and cottage cheese, served with injeras
Vis uit de Rode Zee (tilapia), in kleine stukjes gesneden, groenten, linzen, spinazie, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Fish from the Red Sea (tilapia), cut into small pieces, vegetables, lentils, spinach, salad and cottage cheese, served with injeras
Vis uit de Rode Zee (tilapia), in kleine stukjes gesneden, met pittige rode saus, groenten, linzen, salade en verse kaas, geserveerd met injera’s
Fish from the Red Sea (tilapia), cut into small pieces, with spicy red sauce, vegetables, lentils, salad and cottage cheese, served with injeras